tänk så är det du som gör mig till mig?

ska dra upp mot amanda nu för att gå på teater. satt i två timmar och snacka med pappa om exakt allt. och fy vad härligt det var, känns som en hel del tyngder lyfts från mina axlar + han berättade om alla han gjort när han var i min ålder, så de som tycker att jag är bad kan lägga ner de, för min pappa tar hem priset helt klart!


i love you papi!

/ z

just like before

Hemkommen från stan med mamma! ♥
Skullle köpt converse till mig som födelsedagspresent, men hittade det verkligen ingenstans. Vi var i säkert tio olika butiker, och alla vita, höga converse är helt slutsålda från 36-38. Lite smått tråkigt. Men köpte ett par andra som jag ska ha så länge hihi. Sen käkade vi lunch på någon thai-restaurang, riktigt mumisgt!
//rebecka, puss.

dom gav mej nya öl, nya glas, nya shots tills jag vingla bort




hello! back home now. men ska snart göra v mig igen och dra på teater och se hanverkarna,ska bli skoj.
igår kväll blev riktigt awesome,fast en jävligt galen kväll.. aja, ska lägga mig och sova en stund först faktist för jag kunde inte somna i natt. rätt B! / z

tonight is gonna be a good night

hejsan! sitter vid amandas pappas data just nu. erkänn att min&r's blogg är mucho fin? ja gska självklart inte sluta skriva i min egna blogg for your information. idag stack iaf jag och amanda till väla, där vi träffa johan&stoffe en stund sen mötte vi malin och drog till stan. nu ska vi göra v oss sen blir de party all night longlong hihi. så vi höres antigen i natt eller imorgonbitti. men ni får ha de bäst denna tisdags kväll!
Paradiso Girls – Patron Tequila    - super härlig låt. klicka på den så kommer ni in på spotyfi


love the way he moves



Jag vet jag är alltför sexig jag! Här satsar rebecka hårt för ett bra intryck på de nya läsarna Rebecka och Zahraa kommer skaffa sig. jajamensan.
ha en mycket fortsatt bra dag!
//rebecka, puss.

det var ängeln som kom

Lite segt nu ibörjan haha, man vet inte riktigt vad man ska skriva och sånt. Men det kommer säkert igång sen, eller hur zahraa? hihi. Shit helt tomt i mitt huvud !
Kan berätta att de vi tänkt blogga om är om våra liv/vardagsliv lite mode och sen tänkte vi rikta in oss lite på typ "hjälpa folk" eller något. äh haha. blir säkert jätte bra!
Ska försöka uppdatera oss så bra som möjligt, vi har ju även våra egna bloggar.
// rebecka, puss.

Du behöver aldrig mer vara rädd

hej! jag&rebecka ska börja blogga här nu också och det ska bli kul att se vart det leder faktist. är typ helt fantasilös just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva. har iaf suttit och snackat telefon med momme och jag tror hans mobil dog,to bad. ska snart dra mig mot sängen tror jag så jag kan vakna imorgon för jag och amanda ska antigen till stan eller väla för att köpa några saker! godnatt sötnosar.
 / z ♥


hejhejhej

Välkommen till Rebeckas och Zahraas alldeles nystartade blogg. hehehehehe.
suttit typ hela dagen med denna. så nice. men den blev myyyyyyyyyycket fin, eller hur?

RSS 2.0